6 Zdravé možnosti pizzy bez viny (ano, pizza!)

Včera v noci jsem měl setkání s poměrně novým klientem výživy. Dodal jsem mu způsoby, jak vyrobit zdravější verzi jeho milovaného vaječného sendviče (vejce bohatá na Omega-3, vyklíčila anglický muffin, avokádo) a další rozumné swapy. “Tento plán je tak obyvatelný,” poznamenal. Což je přesně ten bod – jakýkoli plán stravování, který sledujete, musí být obyvatelný, dokonce příjemný. A pro mě uspokojivé naznačuje pizzu a těstoviny. Řekl jsem vám o tom, jak dělám zdravé těstoviny, takže teď si kladím svou pozornost na pizzu. Zde je 10 způsobů, jak upgradovat svou pizzu, takže do svého plánu zdravého konzumace můžete zapadnout řez nebo dva.

Upgradujte svou kůru s …

1. Vegetariáni

Vyzkoušejte květinovou krustu – koncept vzal internet (konkrétněji Pinterest) bouří, což vám opravdu dává pocit pizzy krusty.

2. Starověká zrna

Moje oblíbená, opravdu zdravá pizza je nahá pizza, protože do své kůry zahrnují prebiotika a probiotika.

3. mandlová mouka

Můžete také jít bez obilí pomocí Julian’s Paleo Pizza Mix, který používá mandlovou mouku, Arrowroot, dýně a vaječné bílky.

4. cizrna

Socca pocházela z Nice, Francie. Je to plochý chléb vyrobený z mouky cizrny Villarreal CF Dres a je skvělou pizzu.

5. Vejce

Více omeletu než pizza, používání vaječné základny, protože vaše kůra je skvělý způsob, jak sbalit mnohem více bílkovin. Navíc je to zábavná položka brunch.

6. Klíněné anglické muffiny

Skvělá CF Monterrey Dres možnost oběda! Klíčené anglické muffiny mají mnohem více bílkovin a jsou méně zpracované než váš normální anglický muffin. Při budování pizzy osobní velikosti jsou však stále zábavné.

A nezapomeňte na zdravé polevy

S jakoukoli z těchto možností použijte rajčatovou omáčku s nižším cukrovým cukrem (nebo pesto omáčka funguje dobře) nebo si vytvořte vlastní. Sýr musí být, kdykoli je to možné.

Tato informace je pouze pro vzdělávací účely a není určena jako náhrada za lékařskou diagnózu nebo léčbu. Tyto informace nesmíte používat Kashiwa Reysol Dres k diagnostice nebo léčbě zdravotního problému nebo stavu. Před změnou stravy se vždy zkontrolujte se svým lékařem, změníte spánkové návyky, užívejte doplňky nebo spusťte novou fitness rutinu.

Lauren Slayton

Lauren Slayton, MS, RD, je autorem The Little Book of Thin and Designer of the Foodtrainers Blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.