3 kroky ke zlepšení rovnováhy a také vylepšení vašich kroků (video!)

Proč honí váš rovnováhu tak důležitý? Spíše jednoduše to může pomoci zastavit pády. Pokud máte skvělou rovnováhu, můžete AS Roma Dres mnohem lépe navigovat obtížným terénem, když narazíte na počet kroků, ať už se setkáte s potulným výmolem, skalní stezkou nebo úhlednou louží. Přidané bonus: Provádění rovnovážných pohybů může vrhnout mnohem více kalorií, vzhledem k tomu, že najmete celé své jádro, abyste vytvořili stabilitu, spolu s menšími svaly, které vždy nefungujete.

Zde jsou tři tahy, které se potýkají s tréninkem, procházkami nebo dokonce do pracovního dne, aby pomohly tónovat svaly a přitom vás udržet na nohou.

Jednoletní mrtvý tah

Postavte se na ideální Cerezo Osaka Dres nohu s ideálním kolenem poněkud ohnutým. Vaše paže musí být dole i před tělem. Záchrajte dopředu od boků, udržujte záda plocha, stejně jako otočte dolů a proveďte mrtvý tah. Zachyťte ideální stránku vašich glutes a ideální Juventus Dres hamstringy k návratu k začátku. Proveďte dvě až tři sady 10 opakování a také vypínací strany. Pro mnohem více výzvy držte činku v každé ruce.

Video přehrávač

00:00
00:00
00:06

Warrior 3 Kick-out

Postavte se na ideální nohu s zvednou levou nohou a také ohýbáním levého kolena. Natáhněte se dopředu rukama a také nakloňte trup dopředu a zavěsíte na boky. Ve stejnou dobu prodloužte levou nohu za vámi. Otočte se až do doby, než váš trup a noha skončily paralelní s podlahou. Držte několik dechů, stejně jako pomalu se vraťte na start. Proveďte dvě tři sady 10 opakování na každé straně.

Video přehrávač

00:00
00:00
00:05

Jednonohý zeď sedí

Postavte se před zdí a také držte záda přitisknuté proti ní, vytáhněte nohy kolem dvou nohou. Ohněte kolena a také zasuňte záda dolů po zdi, až na kolena nejsou přímo nad kotníky, ohnuté přibližně v úhlu 90 stupňů. Přitáhněte abs do do páteře, a zapojte se a stabilizujte své jádro a prodloužte ideální nohu. Držte 10 až 20 sekund, stejně jako snižujte. Udržujte záda přitisknuté na zeď, stejně jako ABS angažované, opakujte levou nohou a střídají nohy nahoru, dokud nedosáhnete jedné minuty.

Video přehrávač

00:00
00:00
00:04

Tato informace platí pouze pro akademické funkce a také není míněna jako náhrada za lékařskou diagnózu nebo léčbu. Nesmíte tyto informace využívat k diagnostice nebo léčbě problému nebo stavu zdraví a zdraví. Než změníte stravu, vždy zkontrolujte svého lékaře, změníte své spánkové návyky, užívejte doplňky nebo spusťte novou rutinu fyzické zdatnosti.

Lara Rosenbaum

Lara Rosenbaum je spisovatelka, licencovaný trenér fyzické kondice a také nadšenec pro domácí pes s vážným nadšením pro venku. Dříve Fitbitova editorka fyzické zdatnosti Lara zastávala redakční pozice v řadě časopisů, včetně ženského zdraví, kde byla zakládající editorkou fyzické zdatnosti. Lara je také bývalým elitním sportovcem a cestovala po světě jako člen amerického freestyle lyžařského týmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.