BC legalizuje amatérské MMA a další neioc bitevní sporty

Vláda BC právě přijala řád v radě 2013-342, který rozšiřuje pravomoci atletického komisaře BC regulovat veškeré amatérské MMA, Kickbox, Pankration a Muay Thai. Kromě pravomocí BCAC regulovat pro box a MMA budou nyní nyní regulovat „jakýkoli amatérský box, ke kterému dochází na profesionálním Uruguayská fotbalová reprezentace Dres boxu nebo události MMA“

Kromě toho amatérské bitevní sporty v programu IOC spolu s Marocká fotbalová reprezentace Dres Karate, Kung Fu, Wushu, zápas a Jiu Jitsu nebudou vyžadovat vládní pokyny a vláda BC byla osvobozena od vlády BC od ustanovení o trestním zákoně.

Atletická komise BC zveřejnila následující aktualizaci:

Atletický komisař Britské Kolumbie je Kanadská fotbalová reprezentace Dres zodpovědný za dohled nad amatérskými MMA, Kickboxing, Muay Thai a Pantration Contests.

Vezměte prosím na vědomí, že v tuto chvíli nejsou spojeny žádné poplatky s organizováním, účastí nebo úřadem amatérské MMA, kickboxové, Muay Thai nebo Pantration Akce v BC.

Atletický komisař vydal informace pro ty, kteří se chtějí účastnit amatérských akcí, které lze nalézt na následujících odkazech:

Informace pro uchazeče o bitevní sporty

Informace pro promotéry

Informace pro trenéry

Informace pro úředníky

Zde je text tiskové zprávy vlády BC:

Victoria – B.C. Vláda zavedla nová předpisy, které dávají na trhu bitevních sportů jasnost a důvěru, aby umožnily amatérské události pokračovat, ministr komunity, sportu a kulturního rozvoje Coralee Oakes dnes odhalil.

Regulace amatérských bitevních sportovních událostí byla vyžadována z důvodu nedávných změn v Kanadském trestním zákoně, které měly řadu účinků:

Vyžaduje provincie, aby přiřadily amatérské bojové sportovní události jako potřebné nebo nepotřebující regulaci. B.C. Vláda nyní bude regulovat smíšená bojová umění, kickbox, pankration a Muay Thai. Tyto sportovní akce budou nyní potřebovat oprávnění od B.C. Atletický komisař (BCAC).

Umožňuje provinčním vládám osvobodit amatérské bitevní sporty z pokynů, pokud jsou na mezinárodních seznamech olympijských nebo paralympijských výborů. B.C. Vláda v tuto chvíli osvobozuje tyto sporty (box, wrestling, Tae Kwon do a Judo).

Umožňuje provinčním vládám osvobodit neolympijské a neparalympijské bitevní sporty od dohledu. B.C. Vláda nebude vyžadovat pokyny pro události pro sport Wushu, Karate, Kung Fu, Grappling a Jiu Jitsu.

Zatímco procesy sankcí se stále vyvíjejí, BCAC očekává, že změny trestního zákoníku nebude negativně ovlivněna žádná amatérská událost.

Citát:

Coralee Oakes, ministr komunity, sportovního a kulturního rozvoje –

„Soudě podle objemu korespondence, kterou jsme obdrželi od tohoto sektoru, vím, jak vášnivé organizace jsou o propagaci amatérského bitevního sportu. Chci jim poděkovat za jejich trpělivost, zatímco vláda si vzala čas potřebný k tomu, aby učinil ideální rozhodnutí o předpisech. “

reklama

Sdílejte toto:
Cvrlikání
Facebook

Takhle:
Jako načítání …

Příbuzný

Victoria poslanec Murray Rankin varuje vládu BC o regulaci amatérského boxu a zápasu 17, 2013 v „amatérském zákonu MMA“
Amatérské MMA / Battle Sports v BC směřovaly ke smíšenému sáčku regulace? 2. července 2013 v „Amatérském zákonu MMA“
BC Commission potvrzuje amatérský box, Taekwondo, Wrestling a Judo v současné době legh 27, 2013 v „amatérském zákonu MMA“

Leave a Reply

Your email address will not be published.