Jak dispunované jsou „sjednocené“ politiky MMA?

Stručně řečeno, velmi.

Mnoho fanoušků chápe, že MMA je záplatou regulace. Některé politiky zde, různé politiky. Mohou se lišit od specifikací ke státu, kmenové jurisdikci až po kmenovou jurisdikci, provincii do provincie a v jednom městě jurisdikce do města.

Asociace boxerských komisí a bojových sportů („ABC“) je volná, prominentní bezmocná organizace mnoha provizí, jejichž cíle zahrnují zlepšenou správu sportu, které ovládají, včetně smíšených bojových umění. Přinést soudržnost sportu je jedním cílem, který má bohužel těžko splnit. Navzdory publikování hlasovalo o „sjednocených“ politikách MMA, ne všechny provize je zahrnují. Někteří je přijímají zcela, jiní částečně, jiní vůbec ne.

Tento minulý víkend jsem si užíval záběry z prezentace politik MMA a výboru pro pokyny z posledního výročního semináře ABC (ano, přesně chápu, jak mít skvělý čas v sobotu večer!) Arsenal FC Dres A také stupeň Současné znehodnocení bylo výrazně zvýrazněno. Výbor se pokusil členy řídit k mnohem důslednější regulaci. Vždy existuje prostor pro rozdíl, ale je třeba uvést mnohem více, aby bylo možné zdůraznit přesně to, jak přesně jsou nefunkční věci než základní pravda, že když se Výbor pro politiku snažil objevit současné Sporting CP Dres politiky v přípravě na seminář „neodpovědělo na několik členů„ neodpovědělo Několik pokusů o komunikaci “. Takže nejen ‘Nelíbí se nám vaše navrhované úpravy zásad, stejně jako zde je důvod, proč„ „Naše pravidla vám ani neřekneme“. To je černá značka ve sportu.

Jak přesně tak disunifikované jsou současné politiky MMA? Výbor pro politiku zveřejnil níže uvedený graf. Vezměte prosím na vědomí, že tato data nejsou přítomna, stejně jako některé úpravy byly provedeny (ne všechny ve směru mnohem větší konzistence) vzhledem k tomu, že to bylo zveřejněno. To, co se odstraní, je však v současné době sjednocené politiky, ale také při zlomku mezi mnoha členy ABC, pravděpodobně nebude ve sportu brzy jednotnost.

Mám nějaký vhled o tom, proč je mezi současnými členy ABC roztříštěnost. Některé důvody jsou mnohem platnější než jiné, jako jsou některé kritiky. Vysílání špinavé prádelny má však bitnou hodnotu. To, co lze jen motivovat, a opravdu doufat, je to, že regulační orgány mají na paměti svůj důvod pro Santos Laguna Dres existující, což zlepšuje integritu nebezpečných sportů, které dohlížejí. Rozdíly je třeba překonat, i když je to dlouhý i těžký proces, aby se sport dostal na stejnou stránku napříč jurisdikčními liniemi.

reklama

Sdílejte toto:
Cvrlikání
Facebook

Takhle:
Jako načítání …

Příbuzný

Calgaryova kompilace sjednocených politik MMA je fantastické téma pro ostatní / 24, 2018 v „Calgary Combative Sports Commission“
BC prozatímně přijímá politiky ABC pro amatérské mmaaugust 3. 2013 v „amatérském zákonu MMA“
Jedno šampionát (a kolena pro uzemnění soupeře) týkající se Colorada? 22. července 2021 s 5 komentáři

Leave a Reply

Your email address will not be published.