Sportovní prokurátor Richard Giller uznal čest za produkci úspěšné metody nika

Richard Giller, široce známý sportovní právník s cenou Greenspoon Marder, byl uznán cenou amerického právníka časopisu 2022 West Trailblazer. Cena uznává právníky, kteří „přesunuli jehlu v právním průmyslu“, a také „skutečně agenti změny“ v poskytovaných státech. Byl jedním z pouhých 46 právníků z 280 000+ aktivních licencovaných právníků v Kalifornii, Washingtonu, Arizoně, Coloradu, Oregonu, Utahu, Nevadě, Novém Mexiku, Idahu, Havaji, Montaně na Aljašce, aby letos získali Srbská fotbalová reprezentace Dres cenu Trailblazer.

Giller získal cenu, protože asi před osmi lety vytvořil metodu sportovního pojistného krytí výklenku v rámci větší oblasti léčení pojistného krytí. Vzhledem k tomu, že pak zotavil desítky milionů dolarů na výplaty pro spoustu odborných sportovců v souvislosti s jejich zvláštními potřebami a také nároky na pojistné krytí ztráty. Poté, co se koncem loňského roku připojil k Greenspoon Marder jako předseda skupiny metody Tuniská fotbalová reprezentace Dres uzdravení pojistného krytí firmy, účinně vyřešil speciální potřeby pro NBA All-Star Isaiah Thomas, neuvěřitelně mistr mísy Jay Ajayi, stejně jako 2017 Heisman Trophy Runner -Up Bryce Love.

V současné době zastupuje jeden z nejlepších týmů v NHL v souvislosti se sporem o pojistném pojištění v hodnotě více milionů dolarů, kromě zastupování Matta Garzy v jeho dlouhodobém celkovém požadavku na zvláštní potřeby Fotbal Dres 10 milionů dolarů proti Lloydovi i ostatním. Rovněž zastupoval a poradil řadě dalších odborných sportovních týmů i lig na řadě prohlašuje sportovní pojištění a problémy.

Sdílejte toto:
Facebook
Cvrlikání
E-mailem

Leave a Reply

Your email address will not be published.