FitBloggin Friday – Breakfast!

Ráno je všichni ostatní potěšeni, že je pátek?! Protože jsem byl mimo město v pondělí a v úterý, mám spoustu blogů/psaní věcí před víkendem (omlouvám se, pokud jsem zanedbával vaše e -maily – jsem na tom!).

Ale než se dostanu do práce, musím se dostat do 10 milerů! Protože nyní trénuji rekreační běžeckou skupinu (která ve skutečnosti nepřispívá k mému osobnímu tréninku), musím v pátek provést své dlouhé běhy. Jsem „stvoření zvyku“, takže to je tak divné. Ale já jsem oblečený a pohánět se s bagelem a ledovou kávou, když mluvíme komunikuje přes internet
Moje nejnovější videa

Cestovní Jane Recenze
Cestování přenosné přenosné recenze pisoáru.

Více videí

0 sekund 8 minut, 1 sekundu

Další
Jak provést trénink dolního těla pro běžce a
03:09

Žít
00:00
08:21
08:01

Mám na sobě své technické tričko od černé kočky 10 milerů. Důvod, proč jsem běžel, je pro košili, ale spousta triček, které jsem dostal v této závodní sezóně, byla dlouhá rukáva?! Teď je musím odejít Real Madrid Dres do důchodu, protože se za to zahřívá v SoCal.

*Všimněte si dortu na pozadí, protože jsem to udělal včera v noci …

Toto je součást řady zpráv vedoucích na konferenci FitBloggin. Budu mluvit na blogování 101: Začínáme v Blogování zdravého života.

Dnes mluvíme o mém oblíbeném tématu – jídlo! Páteční snídaně FitBloggin bude sponzorována společností Attune.

Budeme si užívat …

Strýček Sam Cereals

Originál

Jahoda

Honey Almond

Erewhon Certified Lepek zcela zdarma obiloviny

Křupavá hnědá rýže- bez lepku

Křupavá hnědá rýže se smíšenými bobulemi

Kukuřičné vločky

Také v pátek Attune sponzoruje chat s AS Monaco Dres registrovaným dietologem Janelem Ovrutem. Sekce se nazývá „Go With Your Gut: Jak výživa a trávení ovlivňují váš výkon“. Pokud Saúdskoarabská fotbalová reprezentace Dres máte otázku, kterou chcete odpovědět RD, jděte sem a zeptejte se!

Jako by to nebylo dostatečně nadšené, Attune rozdává lístek na FitBloggin plus 500 $ na hotel nebo let! Úžasné, že?!

Chcete -li vstoupit: Jděte sem a diskutujte o tom, proč byste měli být vítězem!

Soutěž bude probíhat od pátku 22. dubna do pátku 30. dubna v 9:59 hodin v 10 hodin. Oznámení vítěze blogu Attune Foods Daily Digest.

Dobře, zamířím k běhu. Je ironií, že si myslím, že půjdu na své oblíbené běžecké místo, protože moje místní trasa mě zašroubovala minulý týden. Raději si udělám zvolení Země přátelské po zbytek dne !!!

Otázka: Jste stvořením praxe také s tréninkem?

Dokud si pamatuji, udělal jsem v sobotu své dlouhé běhy. Je to velmi divné dělat je v pátek, i když je to jen jeden den volna?!?!

Pošlete mi sešit

Uložit

Sdílení se stará!

Podíl

tweet

Kolík

Podíl

Pošta

Podíl

Leave a Reply

Your email address will not be published.