Profesor sportovních legislativy Gil Fried se spojil na fakultě University of West Florida

University of West Florida (UWF, Pensacola, FL) odhalila, že Gil Fried se připojil k fakultě na College of Education a Expert Studies (CEPS) , počínaje semestrem na podzim 2021. Profesor Fried bude nejen instruovat kurzy pro správu sportovních správy, ale bude však také předsedat oddělení správy a legislativy, které zahrnuje sportovní řízení, správu budov, veřejnou správu a právní studium.

Profesor Fried se připojil k UWF po nákladech 22 let na University of New Haven (UNH). Zatímco na UNH, profesor Fried skončil jako hlavní národní postava v oblasti sportovní bezpečnosti, která pracovala na tématech, jako je bezpečnost sféry, nejlepší praktiky správy davu, jakož i zabezpečení nárazníků v různých sportech. Vyučoval nespočet stážistů ve třídách, jako je sportovní právo, řízení sportovních zařízení, sportovní finance a správu událostí. Profesor Fried je Kanadská fotbalová reprezentace Dres také plodný autor. Napsal přes 12 učebnic o tématech, jako je sportovní zákon, sportovní zařízení, sportovní finance, sportovní analytika a dokonce i esport Company Management. Jeho učebnice jsou v současné době využívány na více než 140 univerzitách po celých Spojených státech, kromě toho, že se přirovnávají do jiného jazyka, jako jsou Číňané, Korejské, ruské a španělsky.

Zatímco profesor Fried měl silné akademické zaměření, je běžně pochopený pro svou práci mimo učebnu. Působil na různých radách jak pro společnosti pro příjmy, tak i neziskové organizace. Například je ve výkonné radě Národní rady pro mládežnické sporty (NCYS), kde pomáhá vést přes 60 milionů mladých Američanů, kteří se účastní mládežnických sportů. Rovněž se za posledních 30 let zabýval několika nejdůležitějšími situacemi v oblasti sportovních legislativy, od úmrtí na stadionech až po národně považované situace, včetně útoků, jakož i zranění v Manchester City Dres hlavních i menších sportech, zábavě, stejně jako zábavními místy, stejně jako zábavními místy, stejně .

“Jsem tak potěšen, že jsem součástí týmu, kde mohu využít nejen své zázemí v oblasti sportovní správy, ale také moje právní zázemí s programem pro právní studium na národní úrovni UWF, zázemím pro správu zařízení s naším programem správy budov, jakož i mé zkušenosti Práce s městy/kraji pro titul veřejné správy UWF, “uvedl profesor Fried.

Ceps Dean, Dr. William Crawley řekl: „[W] e jsou nadšeni, že má někoho, kdo má znalosti, zkušenosti profesora Frieda, a také se k nám připojí. Může využít naše stávající zdroje i fakulty a také pomáhat růstu interakce zúčastněných stran a také US Sassuolo Dres šance na partnerství, aby pomohl našim stážistům i programům prosperovat. “

Sdílejte toto:
Facebook
Cvrlikání
E-mailem

Leave a Reply

Your email address will not be published.