Vystoupení zkreslení Edmontonské bojové sportovní komise?

Minulý týden, zatímco jsem procházel Topmmanews, jsem četl, že Edmonton Combont Sports Commission oznámila „MMA Fighter of the Year“ pro rok 2013.

Všiml jsem si, že to bylo napsáno v dubnovém vydání Den The Gall Mill, takže jsem to křídoval na roubík. Zvědavost ze mě však získala to nejlepší a já jsem prohledal web ECSC, abych zjistil, zda skutečně rozdávají každoroční ocenění a k mému překvapení je odpověď ano. Zatímco jejich webové stránky neříká nic, co by ověřovalo navázané výběr z roku 2013, jejich sekce „News“ zdůrazňuje alespoň jednu minulou takovou přehlídku. Tisková zpráva z roku 2011 pojednává o ocenění v následujících kategoriích:

Sportovec roku v boxu

Sportovec roku v MMA

Sportovec roku v profesionálním zápase

Tisková zpráva dále poznamenává, že „ECSC každý rok také kontroluje nominace na indukci do čestné role ECSC pro celoživotní úspěch nebo za vynikající atletický úspěch.“

Není nic špatného na rozpoznání dokonalosti ve výkonu sportu. Nepovažuji se na žádnou z možností ECSC. Pozoruhodné je však to, že vládní regulační orgán pořádá přehlídku cen a uznává ty, které regulují. Představte si, že je Borussia Monchengladbach Dres bojovníkem s licencí, který čelí soupeři, který vládní regulátor považoval za „sportovce roku“. Pokud to nepředstavuje skutečné zaujatosti přinejmenším, z mého pohledu vytvoří vzhled zaujatosti.

Je pro mě obtížné najít paralelu s touto situací, ale zdá se, že se podobá soudce, který oznámil ceny „právníka roku“ nebo vládní radě pro kontrolu lihovin, která rozdává trofeje ‘hospody roku. Kdybych se objevil před soudcem, který udělil poctě „právníka roku“ svému nepřátelskému kolegovi, měl bych jen malé potíže s odstraněním tohoto soudce z případu na základě přiměřeného obav z zaujatosti. Pro regulační orgán prostě není místo, kde by se do takové činnosti zapojil.

Existují bojové sportovní provize k regulaci sportu. Neexistuje žádný prostor pro rozmazání linií dohledu tím, že si vyberete oblíbené. Přestože je čas a místo pro rozpoznávání dokonalosti v bojových sportech, vládní regulační orgány by neměly plnit takovou roli, pokud z jiného důvodu než z hlediska vzhledu.

Sdílejte toto:
Cvrlikání
Facebook

Takhle:
Jako načítání …

Příbuzný

Edmonton dává „pauzu“ na všechny bojové sportovní události 2, 2022
Zakázal Edmonton nevědomky WWE ve svém bojovém sportovním moratoriu? Barcelona Dres 12. prosince 2017
Edmonton vytáhne zástrčku na bojových sportech do roku AS Monaco Dres 2019 9. prosince 2017 s 2 komentáři

Leave a Reply

Your email address will not be published.