Jak udělat kapsle skříň letního stylu

Jsem velmi nadšený, že se mohu podělit o to, jak jsem na léto udělal skříň tobolek a jak to také můžete udělat. Nejprve odpovím na otázku, kterou jsem měl, když jsem poprvé viděl, jak se to plovoucí kolem Instagramu … „Co je to kapsle?“

Štítek kapsle je způsob, jak minimalizovat a zefektivnit váš skříň. Cílem je omezit vaše denní možnosti oblečení na 35-40 kusů. To zahrnuje vrcholy, dna a boty. Je jednodušší oblékat se, když máte před sebou své absolutní oblíbené (nenosíte jen stejné oblíbené věci po mnoho času?).
Moje nejnovější videa

Maratónový tréninkový den 6
Marathon Training Den 6. Spuštění aktualizace blogu.

Více videí

0 sekund 1 minuta, 19 sekund

Další
4 minutové stojící jádro cvičení pro běžce
04:31

Žít
00:00
08:21
01:19

Proč je to úžasné:

1. Šaločka kapsle zrychluje oblékání a připravit se na den. Víte, že máte rádi způsob, jakým všechno ve vašem šatníku vypadá a všechno to hodí dobře. (Mám sklon udržovat věci kolem, protože to stojí hodně nebo se mi líbí, ale nehodí mě nebo jsou Valencia Dres nelichotivé, takže je nikdy nenosím. .)

2. Ušetří peníze! Neočekává se, že budete nakupovat oblečení asi 3 měsíce (nebo dokud nezměníte roční období/tobolky). Když začnete plánovat příští sezónu/plánu kapslí dopředu, co chcete/potřebujete. Začleňte je do další kapsle a jen několikrát nakupujte, abyste se na to připravili.

Jsem opravdu špatný na bezmyšlenkové nakupování – takže mi to pomůže vyhnout se utrácení peněz za věci, které nepotřebuji. Nemusíte se držet tohoto pravidla. Nejsem tvoje matka (pokud si myslíte, že jsem, požaduji test DNA!). Pokud chcete nakupovat, proveďte svůj thang. Ale měli byste si vzít jednu položku za každou položku.

3. Oblečení, které jsou mimo sezónu nebo chcete zabalit, se může zdát nové, když je vytáhnete z úložiště pro další kapsle. Skóre! Je to jako najít peníze v kapse, ale jsou to peníze ve vašem šatníku ve formě jiných oblečení, které jste zapomněli.

4. Mám pocit, že minimalizace „věcí“ vybírá napětí ze dne na den. Když se nezaměřujete na to, co nosit/nakupovat, můžete strávit ten čas navíc tím, že milujete něco jiného, ​​nebo s lidmi, které milujete.

Uvědomil jsem si, že jdu nakupovat (online a v obchodech), když jsem někdy smutný nebo osamělý. Dává mi to něco dělat a nějakou stimulaci. To je nezbytné, protože pracuji z domova a hledám to. Ale mohu najít jiné způsoby, jak získat naplnění, které neublíží mému bankovnímu účtu. A celá tato věc mě přiměla uvědomit si, že nakupuji jako „něco dělat“, což není dobrý zvyk.

Existuje mnoho módních blogů a minimalistických blogů online, které Mistrovství světa ve fotbale Dres hovoří o tom, jak udělat skříň tobolek. Myslím, že původní myšlenka pocházela z nedostatku, ale existuje mnoho módních blogů, které to zdůrazňují a spoustu zdrojů na Pinterestu.

Ale tady je, jak jsem to udělal …

Jak udělat skříň tobolek

Krok 1: Vyjměte vše ze svého šatníku. Házejte na podlahu a křičete na kočku, abyste na ni získali kožešinu.

Krok 2: Oddělte oblečení do hromádek =

A.) se hodí a vy to milujete (udržujte)

B.) Hodí se a líbí se vám to (možná)

C.) se nehodí, nebo se vám to nelíbí (vyhodit)

Projděte si hromadu „jako to“ a zjistěte, zda lze každou položku nyní nosit nejlépe nebo by měla být uložena na jinou sezónu. Udělejte to samé se svou milostnou hromadou.

Vaše hromada udržování by měla skončit pouze s oblečením, které máte rádi a teď by teď nosili tento týden (jsou vhodné pro váš současný život a tuto sezónu).

Bonus: Položky zbývající ve vaší lásce vám řeknou váš styl (pokud to nevíte nebo nevíte, jak to teď popsat nejlépe). Jsem docela preppy a trochu romantický/holčičí. Mohl bych žít v maxi šatech, takže ti tvořili většinu mé kapsle.

Vaše hromada obchodu by měla být oblečení, které máte rádi, ale nejsou vhodné pro váš život nebo pro sezónu nejlépe.

Použil jsem velké tupperware a plastové úložné sáčky, abych si na chvíli zabalil oblečení v zimní sezóně.

Krok 3: Položte se na hromadu udržování na 30-40 položek. To nezahrnuje tréninkové oblečení, tréninkové boty, pyžamo nebo koupací obleky.

V závislosti na sezóně se může rozdělit na něco jako 5-9 dna / 9-15 vrcholů / 2-3 horní vrstvy / několik šatů / 4 párů bot.

Příklady, které jsem viděl o šatních kapslí, byly pro mě poněkud tlumené. Měli spoustu neutrálních barev, ale to není ve skutečnosti můj styl. Mám pocit, že vypadám nejlépe v zelených a blues, ale miluji růžové, pruhy a puntíky, takže to také mám. To moc nepomáhá s tím, že je všestranný, ale skříň tobolek musí pracovat s vaším stylem, nebo se s ním nebudete držet, takže jsem tyto kousky držel.

Krok 4: Uložte položky, které jsou mimo sezónu. Rozdejte nebo prodávejte položky, které pro vás již nefungují.

Skříň před:

Skříň po:

V mém šatníku: 5 dna (šortky, kalhoty a 1 černá sukně), 17 vrcholů, 15 šatů, 2 rompery.

3 páry mých oblíbených cílových šortek jean / 2 páry hubených džíny / 1 černé sKirt

Maxi šaty: pruhované OGC Nice Dres maxi šaty / ohlávka krk maxi / několik květinových maxi šatů

Krátké šaty: Zahrnuty 3 od Stitchfixu a několika letních / 2 romperů

Nepočítal jsem své boty ani bundy (nebo běžící oblečení). Mám pár svetrů a každodenní boty ve skříni v obývacím pokoji. Také jsem držel 2 „malé černé šaty“ užitečné pro náhodné události, které mohou nastat.

Uvědomuji si, že jsem to udělal „špatně“ v tom, že mnoho mých šatů není všestranné pro několik různých outfitů (protože jsem si vybral tak četné šaty). Ale já jsem v pořádku s nošením (a jíst a dělat) totéž znovu a znovu. A to bude zkušenost s učením, takže příště udělám lépe!

Také poznámka: Jsem blogger na plný úvazek. Ano, to je vlastně moje práce, která platí mé účty (děkuji za čtení!). Takže pracuji z domova se svou kočkou (děkuje také za čtení). A žiji v Kalifornii. Proto jsou moje módní volby velmi příležitostné.

Denní den 1: den 1:

Největší výzvy:

1. Myslím, že nejvýznamnější výzvou je přijít = ne nakupovat až do 1. září. Whhhhat?! Hodně nakupuji. Nakupuji online a osobně. Opravdu v tom potěšuji a budu muset najít něco jiného, ​​co by skončilo svým časem.

Nejvíce se těší na:

1. Ve skutečnosti nosím určité oblečení, které vždy „ukládám“ pro zvláštní příležitost. To je hloupé. Život je krátký a měl bych jen nosit to, co miluji. Doufám, že všechny moje oblečení je dobré a opotřebované na konci 3 měsíců.

OTÁZKA: Udělali jste skříň tobolek? Slyšel jsem o tom? Chcete to zkusit?

Dej mi vědět!

Pošlete mi sešit

Uložit

Sdílení se stará!

Podíl

tweet

Kolík

Podíl

Pošta

Podíl

Neustále si vybíráte:

Vlastně jsem zlomil nohu a pěší boot recs

Vlastně jsem zlomil nohu a pěší boot recs

Doporučení zlomených nohou by měla mít. Nejlepší boot, zlomeninová bota, ledový balíček, doplňky a nástroje, které vám pomohou

Nejlepší černý pátek a Cyber ​​Monday Prodej pro běžce

Nejlepší černý pátek a Cyber ​​Monday Prodej pro běžce

Tady je kolo nejlepšího černého pátku a Cyber ​​Monday Sales pro běžce. Toto jsou některé z nejlepších prodejních cen

Moje oblíbené ekonomické a lichotivé legíny teď

Moje oblíbené ekonomické a lichotivé legíny teď

Nejlepší legíny pro křivky, stehna a zadky. lichotivé a ekonomické legíny pro běžce. Lulu Dupe. Athleta Dupe.

Bez toho nemůžeš běžet

Bez toho nemůžeš běžet

Nemohu běžet bez těchto 11 položek s běžnou zařízením. Hromada na Miles Running Challenge Day 23.

9 důvodů, proč potřebuji členství v masáži

9 důvodů, proč potřebuji členství v masáži

Masážní závist měsíční speciality a kontrola získávání masáže nebo obličejové služby každý měsíc. Moje důvody k masáži

Nejlepší dárky pro běžce hlavy až toe

Nejlepší dárky pro běžce hlavy až toe

Nejlepší dárky pro běžce hlavy až toe – seznam by měl mít dárky pro vašeho oblíbeného běžce (nebo pro sebe) tuto sezónu!

⚡ Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.