Cody McKenzie zařídil boj uprostřed aktualizace MMA Suspension

22. března 2015 – Ryan Machan ověřil, že tento zápas byl nyní zrušen –

_______________________________________________

Ve fascinujícím vývoji je bývalý konkurent UFC Cody McKenzie uspořádán do titulku Havoc FC 8, který nastoupí 27. března 2015 v Red Deer Alberta. Zde je propagační reklama na zápas –

McKenzie v současné době slouží 3měsíční pozastavení vybírané bojovou sportovní kompenzací v Edmontonu, která odpovídá úmyslné ztrátě diskvalifikace hlavy ve WSOF 18, která nastoupila 12. února 2015. Začátkem tohoto měsíce McKenzieho kouzlo tohoto pozastavení zamítlo ECSC. Datum Havoc FC8 je přímo uprostřed tohoto zavěšení. McKenzie by mohl soucitně vyhodnotit pozastavení, protože je to pravděpodobně na roztřeseném zákonném základě, ale žádný typ takového hodnocení pravděpodobně nemusí být dokončen před nadcházející AS Roma Dres bojovou kartou HavocFC.

Nad. Promotér jsem oslovil FC a bojovníka Ryana Machana přes Twitter, abych se Athletic Bilbao Dres zeptal, zda zápas stále postupuje, ale ještě musí získat odpověď.

Red Deer Alberta nemá svou vlastní atletickou kompenzaci a místo toho musí být události autorizovány městskou radou na akci na základě události. (Rozlišení červených jelenů týkajících se bitevních sportů).

Red Deer povolil zmatek FC 8 za podmínky, že je pod dohledem ústřední bojové sportovní kompenzace, která má zákonnou jurisdikci dohlížet na události v jiných jurisdikcích za omezených okolností.

Není jisté, zda tento zápas probíhá, nebo zda je CCSC připravena na počest pozastavení vybíraného ECSC.

Tento příběh budu aktualizovat, jak se dále vyvíjí.

Sdílejte SL Benfica Dres toto:
Cvrlikání
Facebook

Takhle:
Jako načítání …

Příbuzný

Cody McKenzie 3měsíční pozastavení hlavy zadku na základě odvolání na 13, 2015 v „Edmontonské bojové sportovní komisi“
Legislativa nezamýšlených důsledků – amatérské události MMA, které jsou nyní nezákonné, jsou zavřeny v kanadském jádru 21, 2013 v „amatérském zákonu MMA“
Dokumentování mýtného rychlého extrémního snížení hmotnosti v MMSASPTEMBERE 3. 2014 v „bezpečnostních studiích“

Leave a Reply

Your email address will not be published.