Nejlepší propagační párty vašeho života

jsem právě měl nejlepší den za opravdu dlouhou dobu! Musel jsem běžet a jíst (moje oblíbené) a opakovat se tím, že jsem řekl svým stejným sýrovým vtipům více lidem, protože jsem byl na večírku. Začněme na začátku rána s během …

Jsem zpět domů v jižní Kalifornii a musím běžet dlouhý běh po jedné z mých oblíbených cest v Orange County. Bylo to prostě dobré zóny ven a nebojte se, že by byli napadeni aligátory a získali několik kilometrů přihlášeny.
Moje nejnovější videa

4 minutové trénink dolního těla pro běžce
Pět cvičení dolního těla pro běžce! Vyzkoušejte toto cvičení rychlé síly doma pro vaše nohy, boky a glutes. Není potřeba žádné vybavení.

Glute Bridge
Onedlíky – alternativní strany
Véčky – alternativní strany

Získejte mnohem více informací o runyatrepeat.com

Více videí

0 sekund 4 minut, 49 sekund

Další
Marathonský tréninkový den 3. den
00:51

Žít
00:00
08:21
04:49

Pak jsem se musel rychle připravit na povýšení mého malého bratra. Měl jsem na starosti výrobu dvou agua frescas a sangrie.

Protože je to hlavní sezóna melounu, rozhodl jsem se vyrobit jeden meloun agua a jeden ananas. Nechápeš, jak potěšilo, že jsem si mohl koupit 5 melounů. Miluji je.

Musel jsem pracovat v domě svého rodiče a rychle jsem vyrobil Aguas, Sangria a pak pomohl nasekat meloun, udělat salát a 22 dalších věcí, které potřebovaly udělat, než hosté začali dorazit.

Vlastně jsem nikdy předtím neudělal Aguas, takže jsem z toho byl trochu nervózní, ale vyšli skvěle !! (Recept přichází na další příspěvek.)

Ach a Sangria, což je jedna Sanfrecce Hiroshima Dres z mých specialit (pouze podle mě).

Poté, co jsem byl hotový v kuchyni, popadl jsem balónky, které jsme používali k tanci kolem dvora a rapu s Pitbullem. Ale Newcastle United Dres pak jsem je předal, aby byli použity jako dekorace.

{Co mám na sobě: Moje šaty mají všude velmi roztomilé plachetnice. Je to ze Stitchfixu a já to vykopávám celou cestu !!}

Když jsem pomáhal v kuchyni, dal jsem si vlasy, takže se to nic nedostane. A „dostat se do všeho“, naznačuji, že se mi do úst dostane do cesty.

Můj oblíbený malý člověk miloval také meloun!

Nevím, co Kashiwa Reysol Dres je sakra s mými rodiči, ale na tuto párty šli všichni ven. Dostali herní kamion, laserový štítek a foto stánek!? !! Ridic.

Ale také jsem to kopal. MJ a já jsme byli první, protože to potřebovali vyzkoušet. Neměla tušení, co se děje … Ha!

Můj další zločin partnerů byl v této hře o něco lepší …

A myslím, že Ben by měl být jen pirát v reálném životě.

Gratulujeme Matte! Jsi nejlepší

(Poznamenejte si jeho dvojitý spojovaný palec. Ten kluk.)

Otázka: Co jsi udělal tento víkend?

Pošlete mi sešit

Uložit

Sdílení se stará!

Podíl

tweet

Kolík

Podíl

Pošta

Podíl

Leave a Reply

Your email address will not be published.